Pille neked

Változz és változtass velünk!

Forever C9

C9 egy energikusabb, frissebb, csinosabb önmagadért! A Forever F.I.T. egy szakértők által felépített, hatékony életmódprogram. Első lépése a C9 tisztító, méregtelenítő program, melyet a F.I.T. testsúlykontroll program követ. A C9 csomagot önállóan is ajánljuk, vagy a F.I.T. csomag előkészítőjeként javasoljuk alkalmazni.

A tudományosan bizonyított C9 és F.I.T. program segítségével egészségesebb lehetsz és elérheted a számodra optimális, vékonyabb testalkatot. Egy olyan eszközt kapsz a kezedbe, melynek segítségével átformálhatod a testedet.
Leírás

A C9 egy utazás első lépése az egészségesebb élet felé. 9 napos programunk célja segíteni a szervezetet gyógyító folyamataiban, tehermentesíteni azt a lerakódott méreganyagoktól. A Forever C9 tisztítóprogram kiemelkedő hatékonysággal és eredményességgel segíti szervezetünket a méregtelenítésben, indíthatja be a tested változásait, hogy energikusabb, könnyedebb lehess.

Könnyen követhető, könnyen betartható méregtelenítő-, a szervezetedet támogató program, melynek során eltávolítod a méreganyagokat a testedből, változnak étkezési és testmozgási szokásaid.

 
A megrendelés folyamata:
Kattints az alábbi linkre.
Válassz az ajánlásban szereplő termékek közül és böngéssz az egyéb kategóriákban is.
A kiválasztott termékeket rakd a kosárba.
A webáruház egy regisztrációs oldalra visz, ahol be kell írnod az adataidat. A REGISZTRÁCIÓ SEMMILYEN KÖTELEZETTSÉGGEL NEM JÁR!
A regisztráció után fizesd ki a megrendelésed.
A csomagod hamarosan megérkezik!
*A rendelés minimum összege 20.550 Ft, ha ennél kevesebb értékben szeretnél vásárolni, kérlek jelezd a rendelési igényed emailben!
 

Küldetésünk

Hiszünk abban, hogy a boldogságodért Te vagy a felelős és tenned kell érte. Dolgozz azért, hogy elégedett lehess magaddal, kényeztesd magad, fordíts időt  azokra a dolgokra, amiket élvezettel végzel!

Változz és változtass velünk!

~ Pille

Kapcsolat

Kérdéseddel, észrevételeddel kérjük írj nekünk!

Ügyfélszolgálatunkat itt érheted el.

Hétköznap 9-16 óráig hívd a 62/658-107 telefonszámot.