Pille neked

Változz és változtass velünk!Pénzvisszafizetési garancia

Termékeinket, csomagjainkat jó szívvel ajánljuk, azzal a meggyőződéssel, hogy a megfelelő használat mellett elégedett leszel velük és az elért eredményekkel. Ha mégsem vagy megelégedve, küldd vissza nekünk a terméket és mi 100%-os, azonnali pénz visszafizetési garanciát kínálunk.* A kockázatot magunkra vállaljuk, hogy Te zavartalanul élvezhesd a csomagok és termékek jótékony hatását!

*A termékeket a vásárlástól számított 30 napig tudjuk visszavenni. Kérjük, tartsd meg azok eredeti csomagolását és azzal együtt add postára a terméket (annak megmaradt, legalább 40%-át). Pénz visszafizetési garanciát csak a Pille termékekre vállalunk, azokra a Pille névvel elátott termékekre, melyeket közvetlenül a pilleneked.hu webshopban vásároltál. Amennyiben viszonteladónál jutottál a termékeinkhez, vagy olyan termékkel nem vagy megelégedve, melyet valamelyik partnerünktől rajtunk keresztül vásároltál, úgy a garanciát nem érvényesítheted. Köszönjük a megértésed.

 Küldetésünk

Hiszünk abban, hogy a boldogságodért Te vagy a felelős és tenned kell érte. Dolgozz azért, hogy elégedett lehess magaddal, kényeztesd magad, fordíts időt  azokra a dolgokra, amiket élvezettel végzel!

Változz és változtass velünk!

~ Pille

Kapcsolat

Kérdéseddel, észrevételeddel kérjük írj nekünk!

Ügyfélszolgálatunkat itt érheted el.

Hétköznap 9-16 óráig hívd a 62/658-107 telefonszámot.