Hogyan vásárolhatsz

Pille webáruház- Miért érdemes itt vásárolnom?

A Pille-tér egy internetes áruház, ahol a Pille által ajánlott, kipróbált és jónak talált termékeket vásárolhatsz, valamint partnereink ajánlatait találod, melyeket kedvezményes áron vásárolhatsz meg.

Nézz körül a Pille-téren és válassz valamit magadnak! Jobbnál jobb ajánlatok várnak rád!

Hogyan vásárolhatok a Pille webáruházban?

A Pille-téren a vásárlás nagyon egyszerű. A Pille-tér menüpontra kattintva elérheted a kategóriákba rendezett termékeket és szolgáltatásokat. A kiválasztott ajánlatokat a kosárba rakod és a böngészés befejeztével a checkout gombra kattintva elindul a vásárlásod.

Amennyiben a Forever Living csomagok vagy önálló termékek közül választasz, a termékek alatti linkre kattintva hivatalos Forever webáruházunkba irányítunk, ahol néhány adat és a szállítási címed megadása valamint a fizetés után azonnal, közvetlenül a Forever központból indul el hozzád a megrendelésed.

*Kérünk vedd figyelembe, hogy az itt elindított rendelésed minimum összege 21.000 Ft, amennyiben ennél alacsonyabb összegű a megrendelést szeretnél, azt emailben jelezd nekünk.

Tagsági kedvezmény

Már az első rendeléseddel jogosulttá válsz a a Forever által nyújtott törzsvásárlói kedvezményre is, a kedvezmény mértékét a vásárlásod összege fogja meghatározni, illetve az, hogy hol helyezkedsz el a Forever kedvezmény-ranglétráján.

Az első vásárlásnál, a regisztrációt követően már igénybe veheted a 15%-os kedvezményt. Ezután minden vásárlásod összeadódik és beleszámít abba, hogy feljebb kerülj a kedvezmény-létrán.

További 15% kedvezményre akkor leszel jogosult, ha két egymást követő naptári hónap alatt kettő kartonpontnak (2cc) megfelelő személyesnek elismert vásárlást teljesítesz. Ha egyszer eléred ezt a szintet, onnantól a vásárlás összegétől és gyakoriságától függetlenül mindig 30% kedvezménnyel vásárolhatsz.

A kedvezményre való jogosultságot a Forever webáruház automatikusan kezeli, így ha jogosult vagy rá, bejelentkezés után a termékeknek már ez a kedvezményes ára jelenik meg, a kedvezménynek a mértéke százalékban kifejezve megjelenik a neved mellett.További 5, 8, 13, illetve 18% kedvezményt az elért üzleti szintednek megfelelő mértékben kaphatsz.

Erről részletesebben is tájékozódhatsz, ha kapcsolatba lépsz velünk, illetve arról is, hogyan hívhatsz meg új vásárlókat, hogy növeljék a te rendelési összegedet.

*Fontos tudni, hogy a %-os ugrásban mindig a két egymást követő hónapban leadott rendelések, vásárlások számítanak.

Miben segít a Pille?

Tudjuk, hogy az online vásárlás hátránya lehet a személyes kapcsolat, tanácsadás hiánya. Blog bejegyzéseinkkel, termékajánlóinkkal és az oldalra feltöltött információkkal szeretnénk ezen segíteni.

Filozófiánk, hogy MINDIG ŐSZINTE VÉLEMÉNYT, TANÁCSOT adunk a hozzánk fordulóknak. Ez határozza meg sikereinket, stratégiánkat a közösség-, és üzletépítésben is. Így hát biztosan számíthatsz arra, hogy kérdésedre, problémádra mindig a tőlünk telhető legjobb, elfogulatlan választ fogod kapni.

Ha az oldalon található információn kívül bármilyen tanácsra, segítségre van szükséged, keress minket elérhetőségeinken, állunk rendelkezésedre!

Egyéb Pille kedvezmények

Pille kedvezményadó kártyával további kedvezményekre vagy jogosult, mely kedvezményekkel az elfogadóhelyeken élhetsz.

Részletek >>> 

Küldetésünk

Hiszünk abban, hogy a boldogságodért Te vagy a felelős és tenned kell érte. Dolgozz azért, hogy elégedett lehess magaddal, kényeztesd magad, fordíts időt  azokra a dolgokra, amiket élvezettel végzel!

Változz és változtass velünk!

~ Pille

Kapcsolat

Kérdéseddel, észrevételeddel kérjük írj nekünk!

Ügyfélszolgálatunkat itt érheted el.

Hétköznap 9-16 óráig hívd a 70/9420119 telefonszámot.