Ígéretünk: csak természetesen

Ígéretünk: csak természetesen

Alapvető elvárás az általunk ajánlott termékekkel szemben, hogy természetes alapanyagokból készüljenek. Minden terméket kipróbálunk és tesztelünk, hogy megbizonyosodjunk róla, a legjobbat kínáljuk Nektek.

A FOREVER termékek - kizárólag egészséges, természetes alapanyagok

A Forever Living Products több, mint 40 éve törekszik arra, hogy a legjobb alapanyagokból, a legújabb fejlesztésekkel állítson elő kiváló minőségű termékeket. Mindezt egyetlen céllal teszi: hogy Neked és az egész családodnak a legjobbat nyújthassa. A tiszta,stabilizált aloe verát természetes, prémium minőségű összetevőkkel kombinálja, amik kiegészítik és erősítik annak pozitív hatásait. A széles termékpaletta lehetővé teszi, hogy különböző célokra használd fel az egészséges életmódod és szebb kinézeted elősegítésére.

A Forever kiváló minőségű termékskálája bizonyítja, hogy a természet képes támogatni szervezetünket, jobb közérzetünk elérésében!

ALOE VERA

Az aloe növénynek kb 400 fajtája terem a világ különböző vidékein. Mindnek megvan a sajátos jótékony hatása, de csak egy fajtáját ismerik már évezredek óta varázslatos, sokrétű  hatásáról, ez az Aloe Barbadensis Miller. A történelem egyik legrégebben ismert növénye, az aloe vera természetes nyugtató, hűsítő és hidratáló hatásai miatt népszerű. Enyhíti a kisebb égési sérüléseket, nyugtatja és hidratálja az irritált bőrt, sőt támogatja a bőr természetes regenerációs képességét. A tudománnyal, az innovációval és fejlesztő csapatával a Forever Living Products elkötelezte magát, hogy a legjobb minőségű aloe verát hozza el közvetlenül hozzád.

Az aloe vera a Forever Living Products Dominikai köztársaságbeli és texasi ültetvényein terem. A Forevernél az aloét gondosan termesztik és nevelik, biztosítva ezzel a növények lehető legjobb minőségét. Az aloe verára gyakran hivatkoznak, mint a természet ajándékára a növény levelének belsejéből kinyerhető gél elismert a szervezetre gyakorolt jótékony hatásai miatt. Az aloe vera gondos termesztése a lehető legmegfelelőbb éghajlati és környezeti viszonyok között garantálja, hogy az elérhető legnagyszerűbb terméket adhatjuk Neked. A növénytől - a termék a legrövidebb úton jut el - hozzád!

TERMÉSZETES TRÁGYÁZÁS ÉS GYOMIRTÁS

Egészséges növények egészséges környezetben nőnek. A Forever Living Products dominikai és texasi farmjain egyaránt szabad tartású kecskéket és juhokat használnak, hogy természetes úton irtsák a gyomot és 100%-ban természetes trágyához juttassák a termőföldet. Ez lehetővé teszi, hogy kiváló termést érjenek el, anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötniük az aloe vera növények egészsége és a környezetünk terhelése között.

LEPECSÉTELT FRISSESÉG

A nyersanyagok változhatnak a betakarítási módszerektől, éghajlati, évszaki és tárolási viszonyoktól függően. E változékonyság minimalizálásáért és, hogy biztosíthassák a kinyert aloe minőségét, a leveleket a betakarítástól számítva pár órán belül feldolgozzák és elszállítják annak érdekében, hogy biztosan a legtisztább és legfrissebb aloét kapd megőrizve az összes levelében rejlő értékes összetevőt.

POZITÍV KÖRNYEZETI HATÁS

A Forever Living Products folyamatosan új gyakorlatokat és technológiákat vezet be, annak érdekében, hogy e téren is javuljon hatékonyságuk. Ezt pedig nem azért teszi, mert trendi. Azért teszi, mert ez a helyes. Kérelemmel folyamodott a Nemzetközi Szabványügyi Szervezethez (International Organization for Standardization – ISO), ahhoz a független szervezethez, mely többek között a vállalatok környezeti ráhatásaira hozott saját intézkedéseit bírálja felül és 2006-ban bevezette hivatalos környezeti fenntarthatósági programját, mellyel új kihívások elé állította saját magát, hogy még többet tegyen környezetünk érdekében. Saját Környezetközpontú Irányítási Rendszere kiérdemelte a nemzetközi ISO 14000 tanúsítványt, amely által előírt feltételeknek azóta is minden évben újra és újra megfelel. Természetesen, a Forever Living products már eleve előnnyel indul a több mint 50 millió Aloe Vera növényével, melyek a Dominikai köztársaságbeli és texasi ültetvényein növekednek. Elég csak egy kicsit számolni. Ha a szén-dioxid megkötést vesszük figyelembe, melynek során oxigén szabadul fel, 20 Aloe növény egy fával egyenlő mennyiségű oxigénnel dúsítja a levegőt. Csupán az aloe vera  ültetvényeivel, a Forever Living máris 2 tonna szén-dioxidtól szabadítja meg Földünk légkörét évente! Hihetetlenül büszkék vagyunk annak tudatában, hogy a Forever ökológiai lábnyomának pozitív hatása van környezetünkre.

Küldetésünk

Hiszünk abban, hogy a boldogságodért Te vagy a felelős és tenned kell érte. Dolgozz azért, hogy elégedett lehess magaddal, kényeztesd magad, fordíts időt  azokra a dolgokra, amiket élvezettel végzel!

Változz és változtass velünk!

~ Pille

Kapcsolat

Kérdéseddel, észrevételeddel kérjük írj nekünk!

Ügyfélszolgálatunkat itt érheted el.

Hétköznap 9-16 óráig hívd a 62/658-107 telefonszámot.