Pille neked

Változz és változtass velünk!Pille kezek II. rész: Adventi naptár kicsit másképp

Túl vagyunk advent első vasárnapján, és pár nap múlva beköszönt a tél. December elseje azonban nem csak az új évszak kezdetét jelenti. Elindul a visszaszámlálás, nyílnak az adventi naptár kis ablakai.

Read more: Pille kezek II. rész: Adventi naptár kicsit másképp

Pille kezek I. rész: Karácsonyi kopogtató

Már mindenki karácsonyi lázban ég, az áruházak és az utcák is ünnepi köntösbe öltöztek. Minden évben megfogadom, hogy időben elkezdem és, ami sokkal fontosabb, befejezem a készülődést az ünnepekre, de valahogy mindig kicsúszok.

Read more: Pille kezek I. rész: Karácsonyi kopogtató

Bori és Dávid házasságkötése

Bori és Dávid házasságkötése Budapesten. A kellemes, nyár elején tartott szabadtéri esküvő hangulata megkapó, kedves és szolidan elegáns. A romantikus dekorációt játékos kiegészítéssel fűszerezték!

A fotózás helyszínéül a közelben lévő budai játszóteret választották, a képek színei és vidám hangulata teljessé tették az eseményt. Jó nézelődést!

 

Read more: Bori és Dávid házasságkötése

Kedvcsináló 2. rész

A futás és én

Az elmúlt 15 évben többször kezdtem futni, de valahogy sosem maradt az életem része egészen körülbelül két évvel ezelőttig.

Hogy mi változott? Magam sem tudom. Talán a belső igény a sportra. Kezdtem érezni, hogy nem maradok örökké fiatal (?) és ruganyos, ha nem teszek érte.

Read more: Kedvcsináló 2. rész

Reni és Gábor esküvői fogadása a sáripusztai lovastanyán

Reni és Gábor esküvője és az azt követő fogadás Sáripusztán, idilli környezetben zajlott. A lovastanya tökéletes helyszínt adott az eseménynek, a kiváló szervezés és profi csapat pedig zökkenőmentessé tette az estét. Fogadjátok szeretettel a képeket!

Read more: Reni és Gábor esküvői fogadása a sáripusztai lovastanyán

Kedvcsináló 1. rész

 

Írnom kéne valamit a mozgásról.
Ha a beszélgetés sport volna, biztos nagyon izmos lennék. De így, ha minden sporttal töltött percet össze kéne szednem életemből, a mérleg a következőképpen nézne ki:
8 év általános iskola, heti 3-4 testnevelésóra, 2 évig heti 2 kézi labda edzés (egészen addig a szép napos délutánig, amíg a salakos pályát térdkaláccsal szántottam fel), középiskola, heti 3 testnevelés óra, aztán egyre erőtlenebb próbálkozások a konditermekben, (otthoni) jóga órákkal, és a futás....
A futás népszerűsége az elmúlt években egyre növekszik, múltkor olvastam, hogy a Margit-szigeten esténként már alig férnek el... jó dolog futni. Ingyen van, egy jó cipő befektetésnek elég, és...szálkásít? növeli az állóképességet? kitartásra nevel?
Úgy döntöttem, hogy felteszem kérdéseimet Londonban élő kedves barátnőmnek, aki épp a félmaratonra készül. Meséljen ő helyettem, hozza meg ő a kedveteket!

Read more: Kedvcsináló 1. rész

Küldetésünk

Hiszünk abban, hogy a boldogságodért Te vagy a felelős és tenned kell érte. Dolgozz azért, hogy elégedett lehess magaddal, kényeztesd magad, fordíts időt  azokra a dolgokra, amiket élvezettel végzel!

Változz és változtass velünk!

~ Pille

Kapcsolat

Kérdéseddel, észrevételeddel kérjük írj nekünk!

Ügyfélszolgálatunkat itt érheted el.

Hétköznap 9-16 óráig hívd a 62/658-107 telefonszámot.