Pille neked

Változz és változtass velünk!Változz és változtass velünk!

KÜLDETÉSÜNK

Hiszünk abban, hogy a boldogságodért Te vagy a felelős és tenned kell érte. Dolgozz azért, hogy elégedett lehess magaddal; kényeztesd magad, fordíts időt azokra a dolgokra, amiket élvezettel végzel!

Változz és változtass velünk!

Read more: Változz és változtass velünk!

Új partnerünk - a Reeed

Ismerjétek meg új partnerünket, a Reeed-et! A csodálatosnál csodálatosabb natúr szappanok, kozmetikumok készítője Vörösné Miklós Mariann, aki kizárólag természetes alapanyagokból, kézzel készíti termékeit.

Read more: Új partnerünk - a Reeed

Megérkeztek a Pille-kulcstartók

A Pille-kártya mellett szerettünk volna Nektek valami különlegessel, valami széppel előállni. Egy olyan tagságot igazoló "valamit" kerestünk, ami önmagában is érték, könnyen magadnál hordhatod és amiről mindig eszedbe jut, Te is Pille lettél!

Keresgélés közben bukkantunk rá Mácsár Andrea textilművészre, aki csodaszép és nagyon ötletes ékszereket tervez és készít. Első látásra beleszerettünk műveibe és az általa készített kulcstartók mellett döntöttünk!

Read more: Megérkeztek a Pille-kulcstartók

Kívánj bármit…

Június 13. péntek - tízmilliószoros nap és telihold napja


A tibeti kultúrában "nagy" Buddha (Dharmacsakra) napokat hívják 10 milliószoros napoknak, melyből négy van egy évben. A következő június 13-án, pénteken lesz, mely a telihold miatt százszoros nap is egyben.

Read more: Kívánj bármit…

Húsvéti finomságok, szépségek

Néhány ötlet a húsvéti készülődéshez, kicsiknek és nagyoknak! A hagyományos sonka-főzés és tojásfestés mellett miért ne próbálnánk ki egy-két újdonságot az idén? Íme pár csodaszép és egyszerű megoldás.

eper

Read more: Húsvéti finomságok, szépségek

Earth Hour

Egy óra gyertyafényben március 29-én :) Idén is közeleg a Föld Órája!

Nézd meg a linket itt!

Küldetésünk

Hiszünk abban, hogy a boldogságodért Te vagy a felelős és tenned kell érte. Dolgozz azért, hogy elégedett lehess magaddal, kényeztesd magad, fordíts időt  azokra a dolgokra, amiket élvezettel végzel!

Változz és változtass velünk!

~ Pille

Kapcsolat

Kérdéseddel, észrevételeddel kérjük írj nekünk!

Ügyfélszolgálatunkat itt érheted el.

Hétköznap 9-16 óráig hívd a 62/658-107 telefonszámot.